Opleiding Vrouwen Harsen: Hele Lichaam inclusief Brazilian Wax

Overige informatie

Toelichting

De Opleiding Vrouwen Harsen is bedoeld om u te leren het hele vrouwenlichaam te harsen. Deze opleiding bestaat uit twee dagdelen.

1 dagdeel bestaat uit: harsen gezicht, harsen benen en armen, harsen bikinilijn, oksels en bilnaad. Na deze dag volgt een aantal weken later een dagdeel Basis Brazilian Wax Vrouwen, waarin u alles leert over de Brazilian Wax Vrouwen.

Er zit een aantal weken tussen deze lessen omdat het zeer belangrijk is dat u de technieken van de eerste opleidingsdag voldoende kunt en gaat oefenen. Het is dan makkelijker om de Brazilian Wax Vrouwen technieken aan te leren.

Tijdens deze opleiding komt in principe het hele lichaam aan bod, afhankelijk van wat u mag harsen op het lichaam van uw model. Het dient dan aanbeveling om een model te hebben waarbij u meerdere lichaamsdelen mag ontharen.

U leert tijdens deze opleiding ontharen op diverse manieren met verschillende soorten hars zoals Harsrollers, Warme hars met spatels en strip en Filmhars. Ook wordt u uitgelegd waar de gebruikte materialen voor zijn bedoeld.

Techniek, u leert

  • hoe u de richting van het haar bepaalt
  • hoe u filmhars aanbrengt (het leggen van een medaillon)
  • hoe u warme hars aanbrengt
  • hoe u met harsrollers werkt
  • hoe u de aangelegde hars verwijdert (uw trektechniek)
  • hoe u de voorbehandeling doet
  • hoe u de nabehandeling doet
Overige technieken

Bij het onderdeel Harsen Gezicht wordt er ook met het pincet gewerkt om de wenkbrauwen te perfectioneren. Wilt u ook het gezicht leren ontharen met draad en pincet dan kunnen wij u daar ook in opleiden.

Materiaal u werkt met
Bepalen huidtype:

U leert te bepalen bij welke combinatie huid– en haartype welke soort hars past.

Opleiding Mannen Harsen

Met bovenstaande technieken kunt u ook het lichaam van een man harsen/ontharen. Houdt u er rekening mee dat hier (over het algemeen) meer bij komt kijken, met name de baard en de Brazilian Wax voor mannen.

Wij kunnen u ook in een aparte training leren de baard van een man te harsen. Voor de Brazilian Wax Man raden wij u aan een aparte training te volgen.

Brazilian Wax Man

Voor de Brazilian Wax bij mannen hebben wij een aparte training. Doordat het schaamgebied anders is opgebouwd heeft de Brazilian Wax bij mannen zijn eigen methode. Ook is de streefsnelheid twee keer zo lang, namelijk 40 minuten.

Meer informatie of aanmelden?

Wil je meer informatie of je meteen aanmelden voor de cursus?

Vul hieronder alle gevraagde gegevens in

Verzend door op het “Klik Voor Contact” knopje onderin te klikken

We nemen binnen 24 uur contact met je op