Over CH

Over Cursus Harsen

Cursus Harsen is mijn LesCentrum in het Harsen. Ik ben van oorsprong schoonheidsspecialiste en ik specialiseer me sinds 2005 in het waxen.

Sinds 2005 is mijn bedrijf gevestigd aan de Graaf Florisstaat 78A te Rotterdam. Het pand is een woonhuis wat ik heb ingericht als bedrijf. Zelf woon ik niet in het pand. De ruimte wordt dus 100% als bedrijf gebruikt. Ik heb 145 m2 beschikbaar als bedrijfsruimte waarbij ongeveer 60 m2 wordt gebruikt als lesruimte voor het harsen.

MBE More Beauty Exploitation
Cursus Harsen valt onder MBE More Beauty Exploitation. Onder de vlag van MBE voeren wij onze Beauty Business. Deze activiteiten zijn:

Over Angela

Hallo ik heet Angela Jasai en ik ben sinds 1999 werkzaam in de Beautybranche.

Zoals je al aan mijn achternaam kunt horen ben ik niet helemaal Nederlands. Eigenlijk ben ik wel Nederlands sterker nog ik ben een geboren en getogen Rotterdammer. Mijn ouders zijn Surinaams – Hindoestaans (zoals dat heet) en zijn in de jaren ’70 van de vorige eeuw van Suriname verhuisd naar Nederland.

Ik ben dus in Nederland geboren. Ik heb drie kinderen twee jongens en (eindelijk!) een meisje.

Rechten Was Niks Voor Mij

Na de basisschool en middelbare school ben ik in 1997 naar de Erasmus Universiteit Rotterdam gegaan. Naar de universiteit gaan was meer omdat ik als braaf meisje deed wat er van mij verwacht werd en niet omdat ik dat graag wilde. Wat ik graag wilde was schoonheidsspecialiste zijn.

Schoonheidsspecialisatie en Babymassage

Tijdens mijn studie Rechten heb ik de opleiding voor schoonheidsspecialiste gevolgd en in 1999 ben ik een schoonheidspraktijk aan huis gestart. In 1999 heb ik ook de studie Aromatherapie afgerond en in combinatie met onze hindoestaanse achtergrond hebbik een workshop babymassage ontwikkeld. Zo ben ik gestart in het lesgeven. Dat was heel leuk met al die baby’tjes.

Brazilian Wax- en Harsspecialisatie

Ik heb tot 2005 vanuit huis gewerkt en was ondertussen gestopt met de workshops babymassage maar de schoonheid bleef ik doen. In 2005 heb ik een ruimte gekocht aan de Graaf Florisstraat 78A en ben ik gestart met mijn harsspecialisatie. Ik vond het opvallend dat weinig specialisten zich bezighielden met harsen en dan vooral de Brazilian Wax. Dus besloot ik er werk van te maken.

Naast het harsen heb ik ook een volledige opleiding en masteropleidng in acryl- en gelnagels gedaan. Ik heb ook lesgegeven in het zetten van acryl- en gelnagels. Ook heb ik een (basis)visagie-opleiding gedaan, en vele workshops, applicatiecursussen gevolgd.

Ik vind het heel erg leuk om te harsen en les te geven in harsen, het geeft mij voldoening.

Zo dat is het wel een beetje over mij. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten en spreken.

Groetjes,

Angela