Wenkbrauwen Van Een Man In Model Brengen: Waar Let Je Op?


Waar Let Je Op Bij Het Vormen Van De Wenkbrauwen van Mannen. Mannen laten tegenwoordig ook vaker hun wenkbrauwen bijwerken.

Er zijn twee soorten mannen:

– Mannen met grote brede wenkbrauwen die flink ‘bushy’ aanwezig zijn met soms ook haren die boven de wenkbrauwen uitgroeien.
– Mannen met al een mooie vorm in de wenkbrauwen die deze iets strakker willen, mooier en strak gelijnd.

Mannenwenkbrauwen vs. Vrouwenwenkbrauwen

Wat in Nederland heel belangrijk is, is dat de mannelijke wenkbrauwen er niet uitgaan zien als de vrouwelijke wenkbrauwen, dus niet helemaal strak en perfect in een dunne lijn, maar meer mannelijk blijven.

Je volgt dan wel de natuurlijke vorm maar je verwijdert het wildgroei, dus de haartjes die echt op het bewegend ooglid of iets te ver boven de wenkbrauwen zitten weghaalt en even de boel net wat netter maakt.

In het geval van de mannen met grove wildgroei waarbij de haren flink boven de wenkbrauwen uitgroeien, mag je deze een stuk knippen zodat ze meer in de pas lopen en daardoor ook een vriendelijkere uitstraling krijgen.

Wenkbrauwen Van Mannen In Andere Landen

In sommige andere landen (zoals Italië, Spanje en Zuid Frankrijk)zul je zien dat de mannen weer wel meer vrouwelijke wenkbrauwen, dus meer gevormd, strakker, perfecter weggeknipt en dus veel meer gemodelleerd dan de meesten mannen hier in Nederland zouden willen.

Overleg dus goed met je mannelijke klant voor je de wenkbrauwen gaat aanpassen!

Groetjes,

Angela

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.