Epileren Met Touw Wenkbrauw Tussenstuk Bij Mannen

Epileren met Touw

Epileren met Touw is een zeer effectieve vorm van ontharen. Hierboven laat ik zien hoe de wenkbrauw tussenstuk bij Aswin onthaard wordt met Touw. Mannen hebben vaker dan bij vrouwen dat de ruimte tussen de wenkbrauwen dichtgroeit. Hierdoor krijgt de gezichtsuitdrukking een strengere uitstraling dan nodig.

Wenkbrauw Tussenstuk Ontharen met Harde Hars

Hiervoor heb ik de wenkbrauwen van Aswin gewaxt met Harde Hars. Zie de video hieronder: Voordelen van Epileren Met Touw van de wenkbrauwen:

Nadelen van Epileren Met Touw:

  • Grotere oppervlakten, zoals rug en benen, Epileren Met Touw duren langer dan harsen met hars of ontharen met suikerhars.
  • Epileren Met Touw is arbeids-intensiever door de specifieke beweging die je moet maken.

Extra Gereedschap

Ik vind Epileren Met Touw voor een Specialist die zich met Ontharen bezighoudt een welkome aanvulling in de ‘gereedschapskist’. Naast warme hars, harde hars en pincet is de Touw een goede aanvulling waarmee jij jouw klanten zo optimaal mogelijk kunt helpen. Groetjes, Angela GRATIS Leren Goed Een Bikinilijn Harsen?: GRATIS Handleiding De Complete Stap-Voor-Stap Uitleg “Hoe Jij Goed Een Bikinilijn Harst”. Klik Hier om GRATIS Jouw Exemplaar te Ontvangen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.