Ervaringen Van Anderen

Ervaringen / Testimonials van Cursisten Harsen / Waxen:

Cursus Wenkbrauwen Epileren Met Touw: Ervaring Elvira Gilliot – Wimperstylist


Hierboven vertelt Elvira over haar ervaring met de Cursus Wenkbrauwen Epileren Met Touw.

Het is altijd leuk als een specialist haar ervaring deelt. Want specialisten zijn over het algemeen erg kritisch bij het kiezen en volgen van een workshop, cursus of opleiding.

Elvira is Wimperstylist, zij zet professioneel wimpers en doet aan individuele wimperverlenging en Russian Volume Techniek. Ik kan je vertellen dat zij dat erg goed doet want ik heb haar werk gezien. Wat haar ook goed maakt is dat zij het snel doet, binnen een uur tot anderhalf.

Jouw Cursus Wenkbrauwen Epileren Met Touw ging heel erg goed Elvira! Je kunt het echt en ik weet zeker dat je in de praktijk heel veel aan deze cursus en kennis zult hebben…..maar dat wist je al 🙂 .

Veel succes!

Groetjes,

Angela

Cursus Brazilian Wax Testimonial Melanie Uit Belgie

Melanie is schoonheidsspecialiste in Nevele (vlakbij Gent, Belgie) en als toevoeging aan haar salon doet zij ook de Brazilian Wax.

Cursus Brazilian Wax Met Zelfvertrouwen

Melanie was in eerste instantie erg onzeker over haar Brazilian Wax-vaardigheden. Maar tijdens de Cursus Brazilian Wax liet Melanie zien dat zij wel degelijk kan waxen en nu door de Cursus nog beter en met zelfvertrouwen in de praktijk aan de slag kan.

Het ging heel erg goed en Melanie je kan echt waxen hoor.

Groetjes,

Angela

Ervaring Workshop Bikinilijn Harsen – Vanessa Klenke

Vanessa heeft deelgenomen aan de gratis workshop bikinilijn harsen (met harde hars). In deze video haar ervaring.

Vanessa doet de volgende dag meteen de opleiding vrouwen harsen.

Het ging hartstikke goed Vanessa!

Tot morgen.

Groetjes,

Angela

Opleiding Vrouwen Harsen: Ervaring van Anita

Anita heeft een opleiding harsen bij ons gevolgd. Hierboven vertelt zij iets over haar ervaring.

Anita is Make Up Artist en is wil haar klanten ook extra diensten aanbieden zoals harsen, vandaar het idee om de opleiding harsen bij mij te volgen.

Heel veel succes Anita!

Groetjes,

Angela

Opleiding Vrouwen Harsen: Marleen

Marleen heeft een opleiding harsen bij ons gevold. Hierboven vertelt zij iets over haar ervaring.

Het ging om de Opleiding Vrouwen Harsen en de Cursus Brazilian Wax.

Marleen deed het heel goed tijdens de opleiding harsen en gaat er enthousiast tegenaan. Binnenkort start zij haar eigen waxsalon in Bergen op Zoom

Succes Marleen!

Groetjes,

Angela

Opleiding Vrouwen Harsen: Melanie Aldewereld

Melanie heeft in augustus 2013 de Cursus Brazilian Wax en in oktober 2013 de Follow Up bij mij geleerd, en het ging heel erg goed.

Het leuke van Melanie is dat zij meer dan 10 jaar ervaring in de Wellness-branche heeft. Dat maakt het voor mij ook altijd spannend als een ervaren persoon uit de Branche bij mij komt lessen omdat ik dan toch aan een professional les geef.

Inmiddels waxt Melanie in Amsterdam. Haar waxstudio heeft Glowaxing, Klik Hier voor haar Waxstudio.

Opleiding Vrouwen Harsen en Cursus Brazilian Wax Man: Leila Semedo

Leila heeft de Opleiding Vrouwen Harsen gedaan als aanvulling op haar praktijk voor massage → ‘Bodyheat’.

Daarnaast is Leila druk bezig haar opleiding Luchtvaartdienstverlening af te ronden. Het is dus heel erg druk.

Heel veel succes met het behalen van je opleiding en het uitbreiden van jouw salon Leila!

Groetjes,

Angela

Cursus Brazilian Wax: Houda uit Antwerpen

Houda kwam speciaal uit Antwerpen (Belgie) om de Cursus Brazialian Wax Vrouwen te doen bij mij. Ze vertelde dat, net als in Nederland, op de schoonheidsopleiding weinig aandacht aan waxen wordt geschonken.

Aan de Brazilian Wax wordt dan helemaal weinig aandacht gegeven.

Houda je had het waxen van de schaamstreek heel snel onder knie.

Heel veel succes met het behalen van je schoonheidsopleiding Houda!

Groetjes,

Angela

Joyce vertelt hier over haar ervaring bij haar Cursus Brazilian Wax. Joyce kan nu hartstikke goed waxen.

Haar Salon heet Joy Skincare en ligt in Leusden.

Veel Succes Joyce!

Groetjes, Angela

Gabriela Marques Over Haar Ervaring Bij de Cursus Brazilian Wax.

Gabriela heeft Haar Cursus Brazilian Wax gedaan als onderdeel van de Opleiding Vrouwen Harsen.

Nu veel oefenen Garbriela en dat lukt het jou ook om jouw WaxSalon Succesvol te maken.

Groetjes,

Angela

Ervaring van Terezinha Barros over haar Cursus Brazilian Wax.

Ik weet niet helemaal wat mevrouw Barros in het Portugees zegt, maar ze klinkt wel enthousiast. En ze heeft er veel van geleerd.

Naam van haar salon is Samba Rio

Hierboven de ervaring van het Model van Terezinha Barros bij Cursus Brazilian Wax.

Wat ik uit het de vertaling begrijp is, is dat zij erg enthousiast is omdat haar ervaringen hiervoor met de Brazilian Wax wat minder prettig verliepen.

Ik ben blij dat ik mevrouw Terezinha Barros en haar Model goed heb kunnen helpen.

Veel succes Terezinha,

Groetjes Angela

Michele Mahie over haar Ervaring bij de Cursus Basis Brazilian Wax Vrouwen.

Michele heeft in februari (2012) haar Cursus Basis Brazilian Wax Vrouwen gevolgd en in april (2012) haar follow up gevolgd. Vanaf februari heeft Michele flink geoefend zodat zij in april alle puntjes op de i kon zetten.

Michele ’s Salon heet Studio Jolie en ligt in Almere.

Michele heel veel succes met jouw Salon!

Groetjes,

Angela

Ik kom al jaren bij Angela voor diverse artikelen, ik geloof in 2006 ergens ben ik begonnen met een opfriscursus nagels dat ging helemaal super.
Nadat ik aangekaart had ik graag de Brazilian Wax wilde leren heeft zij geregeld dat dit bij haar kon gebeuren. De lessen waren duidelijk en op juiste tempo.
Ook nadat de cursus voltooid is kan ik bij Angela terecht voor vragen, en dat is toch wel extra fijn de tijd die er wordt genomen zelfs na cursus.
Sindsdien kom ik altijd de harsproducten bij Angela halen daar dit de perfecte en zeker van goede kwaliteit hars is en altijd goede service.
Ga zo door!”

4 All Your Style, Rotterdam
Carola Buitenhuis
www.4allyourstyle.nl

“Als Onthaarspecialist met een eigen praktijk wilde ik mijn techniek verfijnen. De reguliere opleidingen schieten daarin te kort. In een ontspannen, rustige sfeer heb ik de fijne kneepjes van met name de Brazilian Wax verbetert, een techniek die je er niet even bij doet. Door ook zelf deze methode bij Angela te ondergaan weet/leer je de behandeling voor je eigen cliënten zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.
Een aanrader voor ieder die zich wil specialiseren en onderscheiden van de schoonheidsspecialist die de standaard harsbehandelingen aanbiedt.”
Carina Boon, Den Haag
Praktijk voor (definitief) ontharen
www.carinaboon.nl

Voor de harstraining van onze schoonheidsspecialisten maken wij al jaren gebruik van de deskundigheid van Angela. Bij haar zit het wel goed.”
Sauna en Beautycentrum Centre du Lac, Pijnacker
De heer Jan van der Meer
Directeur
www.centredulac.nl

“Ik heb in december 2010 de cursus vrouwen harsen gevolgd en dit is me heel goed bevallen. Ik heb verschillende technieken geleerd, daarbij werd ik professioneel begeleid. Daarnaast was het ook heel leuk en gezellig om de cursus te doen. In mei 2011 heb ik de follow up gevolgd, ik kreeg toen de kans om mijn techniek bij te schaven en vragen te stellen. Heel leerzaam dus!
Mijn producten neem ik ook af bij MBE, omdat ik meteen tips krijg over de producten: bijvoorbeeld welke hars geschikt is voor een bepaalde huid/haargroei.”
The Wax Salon, Papendrecht
Firoza Mughal
www.thewaxsalon.nl

Ervaringen / Testimonials van Cursisten GRATIS WorkShops:

3 gedachten over “Ervaringen Van Anderen

 1. Onlangs heb ik een workshop ‘eigen benen harsen’ bij Angela gevolgd nadat ik een starterspakket harsen kocht bij haar. Ik heb goede tips gekregen voor het harsen en ben erg vriendelijk ontvangen. Ik kon al mijn vragen stellen en kan cursusharsen.nl zeker aanraden!

 2. Ik wil graag de studentenharsverwarmer gaan bestellen,maar ik vraag me af met welke hars ik het beste het gezicht kan harsen.
  Ik heb al jaren een schoonheidssalon en gebruikte de azuleenhars die ik verwarmde.ik zie dat jullie zo veel soorten hebben dat ik niet weet met welke ik nu het beste het gezicht kan harsen.
  Graag advies hierover.
  Met vriendelijke groet
  Annelies Medze

  • Beste Annelies,

   Ik gebruik voor het harsen van het gezicht altijd een filmwax / harde wax. Deze harsen hebben als belangrijkste eigenschap dat ze niet aan de huid hechten, maar wel aan de haartjes. De irritatie op de huid is dus minimaal. Daarnaast wil ik dat de allerfijnste haartjes het liefst allemaal in 1x al verwijderd zijn, dus eigenlijk een zachte filmwax.

   Binnen onze assortiment zijn er dan 2 die ik het meest geschikt acht:
   1. Cool Flexx, is een harde wax die gemaakt is voor de hypergevoelige, allergische huid. Het is de zachtste filmwax die er is en de resultaten zijn na 1x waxen al top. Omdat de wax iets zachter is dan de andere in ons assortiment, duurt het wat langer voor deze afgekoeld is.
   2. De azuleen filmwax, ook een harde wax voor de gevoelige huid door de extra toevoeging van Azuleen. Deze is ook een tikkeltje zachter maar droogt weer wat sneller dat de Cool flexx.

   Succes!

   groetjes,

   Angela

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.