Cursus Brazilian Wax Gevorderden – Kick Off

Gisteren was de kick-off voor de Cursus Brazilian Wax Gevorderden.
Cursus Brazilian Wax Gevorderden de Kick OffAfgelopen januari ben ik in Los Angeles geweest om de Brazilian Wax met Stripwax voor Vrouwen opnieuw te leren. Zoals eerder al beschreven, was het deze keer veel uitgebreider en on point dan de 1e keer (9 jaar eerder) toen ik voor de cursus naar Los Angeles ging.

Nieuwe Brazilian Wax-Technieken In De Praktijk Toepassen


Bij terugkomst ben ik deze nieuwe Brazilian Wax-technieken verder in de praktijk gaan toepassen en de reacties van de klanten en mijn eigen ervaringen waren verbazingwekkend goed. Ik had zelf niet verwacht dat deze technieken zo goed zouden uitpakken:

  • De haartjes lijken langer weg te blijven
  • Er komen nog minder haartjes terug
  • Sneller klaar met de behandeling zonder je klanten meer pijn te doen, sterker nog de klanten ervaren deze techniek als minder vervelend vergeleken met de Filmwax / harde wax

Niet vreemd natuurlijk dat een aantal van mijn oud-cursisten nu ook deze techniek wilden leren om toe te passen in hun eigen praktijk.

Opbouw Cursus Brazilian Wax Gevorderden

De Cursus volgens de nieuwe methode hebben we als volgt opgebouwd:
We werken met 3 verschillende modellen.

Model 1
Op het 1e model laat ik in kleine stukjes zien hoe de voorbereiding van de huid is, het beschermen van de huid en vervolgens hoe de wax wordt aangebracht en op de juiste manier weer verwijderd wordt. Direct daarna doet de cursiste precies hetzelfde op een ander stukje huid bij het model. Op deze manier kan ik heel gericht laten zien, stukje voor stukje hoe de volgorde van het waxen is met de nieuwe technieken. Ik kan mijn cursiste zo bijna bij de hand nemen en door de hele wax heen helpen.

Model 2
Op het 2e model geef ik grotendeels aanwijzingen en help ik met de moeilijke stukjes zodat daar een stuk herhaling ontstaat. Het 2e model wordt al een stukje sneller gewaxt dan het 1e model blijkt uit ervaring.

Model 3
Bij het 3e model observeer ik meer en geef ik nog tips. Dit model wordt doorgaans volledig door de cursiste zelf gewaxt zodat alle technieken goed geoefend zijn.

Echt De Volle 3 Uur Nodig

We hebben voor deze cursus echt de volle 3 uur nodig, met alle uitleg en aanwijzingen. We willen natuurlijk ook de modellen zelf niet onnodig belasten en meer pijn doen dan strikt noodzakelijk. Wat ook leuk was te horen bij de kick-off, onze vaste modellen voor de cursus Brazilian Wax met Filmwax gaven allebei aan dat ze deze nieuwe methode helemaal niet pijnlijk vonden en zelfs als prettiger ervaarden dan de Filmwax methode.

Gratis Follow Up

Bij deze cursus is er ook de Gratis Follow Up waarbij de cursisten binnen 12 maanden na de les nog een keer terugkomen voor een herhaling waarbij de laatste moeilijke hobbels en eventuele vervelende gebeurtenissen besproken en behandeld worden. Daarmee zorgen we ervoor dat onze cursisten zelfverzekerd aan de slag kunnen met de Brazilian Wax met Stripwax!

Dit bericht werd geplaatst in Beter Waxen door Angela . Bookmark de permalink .

Over Angela

Hoi ik ben Angela en ik ben Harsspecialiste en Harsdocente. Bij mij leren harsen betekent dat jij met vertrouwen in de harspraktijk aan de slag kunt. Je werkt snel en kunt elke situatie aan omdat je altijd kunt terugvallen op mijn kennis en ervaring over harsen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.